Stijn Baert - Steak met Stijn

Steak met Stijn

100 resto's en hun keukengeheimen

Een boek van Stijn Baert

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Steak met Stijn, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Een must have voor iedereen die iets heeft met steak-friet. Zowel voor wie hem graag uithuizig eet als voor wie steak-friet graag thuis klaarmaakt. - Zowel op woensdag als op zondag stond tijdens de jeugd van Stijn Baert steak-friet op het menu. De liefde voor het gerecht is hem dus met de paplepel ingegoten. En een steakfriet gaan eten is voor hem al jaren hét decor om vriendschap te consumeren. Bij voorkeur met een rum-cola zero erbij. De voorbije jaren schuimde Stijn het land af op zoek naar de beste steak-friet.

Wat maakt de fijnste zaken zo bijzonder? Waar proef je het beste vlees? Waar de lekkerste frietjes? Bovendien vroeg hij de chefs naar recepten. Hoe bereid je een filet pur met de juiste cuisson? Hoe maak je de lekkerste frietjes? Hoe klop je de lekkerste mayonaise, met of zonder citroen? Hoe zit het recept voor de perfecte gebakken champignons in elkaar? En hoe maak je de perfecte béarnaise?

Verder doceert de professor ook wat theorie. Waar vind je de verschillende steaks over het lichaam van de koe? Hoe verschillen de rassensoorten qua smaak? En wat zeggen bier-, wijn- en cocktailspecialisten over wat zij best vinden blenden bij steak-friet. Op de rum-cola zero na dan.

Dit boek is een must have voor iedereen die iets heeft met steak-friet. Zowel voor wie hem graag uithuizig eet. En voor wie steak-friet graag thuis klaarmaakt.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken