Visravioli

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 34 in Gevulde deeghapjes .

Keuken:
Chinees
Soort:
soep/bouillon / hartige hapjes / beslag/deeg / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kippenbout met een salade van gestoomde groenten

Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Bloemkoolcurry met zoete aardappel

Een recept uit Lisa

Samosa Keema

Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi

Samosa’s

Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania