Gevulde uien met lamsgehakt, paprika en basilicum
★
★
★
★
★
Een recept van Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma.
U vindt dit recept op pagina 48 in Down to earth .
- Gang:
- lunch / hoofdgerecht
- Soort:
- vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten
- aardappel
- basilicum
- broodkruim
- eidooier
- fijne mosterd
- fleur de sel
- gedroogde oregano
- knoflook
- lamsgehakt
- melk
- nootmuskaat
- olijfolie
- paprikapoeder
- rode paprika
- roomboter
- sjalot
- ui
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.