Jacob-Jan Boerma
We hebben 5 boeken van Jacob-Jan Boerma waarvan één boek mét recepten.
Meld u gratis aan!
Welkom op heerlijk zoeken.
Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Jacob-Jan Boerma ? Registreren is gratis!
Over Jacob-Jan Boerma
Chefkok Jacob-Jan Boerma en Kim Veldman openden in 2002 restaurant De Leest in Vaassen. In 2003 ontving De Leest zijn eerste Michelinster. In 2006 volgde een tweede en inmiddels telt De Leest al geruime tijd ook op internationaal niveau mee. De voornamelijk biologische keuken kenmerkt zich door het gebruik van onder andere groenten uit eigen tuin en producten uit de regio.
Boeken van Jacob-Jan Boerma
Recepten van Jacob-Jan Boerma
Doorzoek de recepten
Wist je dat heerlijk zoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!
Ingrediënten: citroengras, kokosmelk, kokosnoot, limoenrasp, limoenschil, paprijst, room, rum, suiker, verse munt en witte basterdsuiker
Soort: zoet / vegetarisch
Ingrediënten: bieslook, biet, boerenyoghurt, bosuitjes, citroenschilletjes, crème fraîche, dressing, fleur de sel, gele wortel, jonge prei, kerriepoeder, koolrabi, limoen, mierikswortel, olijfolie, oranje wortel, radijsjes, sjalot, yoghurt, zalm en zoetzuur
Soort: vis
Ingrediënten: aardappel, appel, crème fraîche, fijne mosterd, grove mosterd, haringen, jonagold, sushiazijn en zoetzure zilveruitjes
Soort: vis
Ingrediënten: cherrytomaatjes, dressing, fleur de sel, sla, granny smith appel, jonagold appel, komkommer, olijfolie, sjalot, tuinkruiden en witlof
Ingrediënten: natuurazijn en witte wijn
Soort: vegetarisch / azijn
Ingrediënten: boekweitpasta, citroen, fijn zeezout, fleur de sel, knoflook, mosselen, olijfolie, prei, room, sjalot, sushiazijn, verse tijm, vers laurierblaadje, vinaigrette, watermeloen, witte wijn en wortel
Soort: pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: aardbeien, bloemen, citroen, ei, gelatine, pistachenootjes, roomboter en suiker
Soort: zoet / vegetarisch
Ingrediënten: ananas, bladerdeeg, citroensap, eidooier, gelatine, koffieroom, mascarpone, melk, room, roomboter, suiker, vanillestokje, witte rum en witte wijn
Soort: fruit / zoet / vegetarisch
Ingrediënten: bieslook, bleekselderij, bloemen, bospeen, castric, cherrytomaten, citroenschil, citrusolie, fijn zeezout, fleur de sel, hollandaisesaus, hollandse garnalen, kervel, kruiden, kwarteleitjes, minicourgette, natuurazijn, nootmuskaatbolletje, vers laurierblaadje, viooltjes, witte asperges en zoetzuur
Soort: salade / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: augurk, citroen, cress, dragon, fleur de sel, gepekeld rund, granny smith appel, grove mosterd, koolrabi, mayonaise, olijfolie en wittewijnazijn
Soort: hartige hapjes
Ingrediënten: champignon, gedroogde koriander, jeneverbes, kardemompitje, kippenbouillon, laurier, peperkorrel, reekarkas, roomboter, rozemarijn, sojasaus, steranijs, tijm, ui en wildkarkas
Soort: soep/bouillon / wild
Ingrediënten: bulgaarse yoghurt, crème fraîche, eiwit, fijn zeezout, gamba's, harissa, kerrie madras, limoensap, mayonaise, panko en wasabi
Soort: schaal- en schelpdieren / frituur
Ingrediënten: citroen, citroenrasp, crème fraîche, fleur de sel, kabeljauwfilet, knoflook, noilly prat, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, room, sjalot, vers bonenkruid, kruiden, verse laurierbaadjes, verse tuinbonen, visfond, witte wijn en zonnebloemolie
Soort: vis
Ingrediënten: augurk, cayennepeper, crème fraîche, cress, fijne mosterd, fleur de sel, groene asperges, grove mosterd, jonge rucola, kippenbouillon, limoensap, mayonaise, milde yoghurt, olijfolie, rundvlees, sjalot, sushiazijn, veldsla en zoetzure zilveruitjes
Soort: vlees
Ingrediënten: bloem, bosuitjes, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, gembervocht, ketjap manis, limoensap, melk, oestersaus, olie, olijfolie, rode peper, roomboter, sesamzaadjes, sojasaus, tamme eendenborst, taugé en wasabipasta
Soort: wild en gevogelte
Ingrediënten: natuurazijn en suiker
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: boerenbrood, cherrytomaten, crème fraîche, fleur de sel, sla, komkommer, limoenrasp, oude kaas, radijs, rucola en ui
Ingrediënten: avocado, crème fraîche, eiwit, fijn zeezout, groene asperge, kerriepoeder, limoen, panko, tabasco en verse koriander
Soort: vegetarisch / groente / frituur
Ingrediënten: fleur de sel, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, komkommer, olijfolie, rode bieten, rode paprika, tabasco, verse dragon, vleestomaat en witte ui
Soort: soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Ingrediënten: asperges, boerenham, castric, citroenrasp, citroenschilletjes, cress, eidooier, jonge sla, nootmuskaatbolletje, olijfolie, roomboter, verse bieslook, verse peterselie, vers laurierblaadje en witte balsamicoazijn
Soort: vlees
Alle recepten van Jacob-Jan Boerma
Meer boeken van Jacob-Jan Boerma