Jacob-Jan Boerma
We hebben 5 boeken van Jacob-Jan Boerma waarvan één boek mét recepten.
Meld u gratis aan!
Welkom op heerlijk zoeken.
Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Jacob-Jan Boerma ? Registreren is gratis!
Over Jacob-Jan Boerma
Chefkok Jacob-Jan Boerma en Kim Veldman openden in 2002 restaurant De Leest in Vaassen. In 2003 ontving De Leest zijn eerste Michelinster. In 2006 volgde een tweede en inmiddels telt De Leest al geruime tijd ook op internationaal niveau mee. De voornamelijk biologische keuken kenmerkt zich door het gebruik van onder andere groenten uit eigen tuin en producten uit de regio.
Boeken van Jacob-Jan Boerma
Recepten van Jacob-Jan Boerma
Doorzoek de recepten
Wist je dat heerlijk zoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!
Ingrediënten: citroenrasp, fleur de sel, harde geitenkaas, knoflookolie en trostomaten
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: bleekselderij, citroenschil, dille, knoflook, koriander, kruidnagel, laurier, olijfolie, peperkorrels, peterselie, prei, rozemarijn, steranijs, tijm, tomaat, ui, venkel en wortel
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: bier, citroensap, dressing, gamba's, knoflookolie, lamsoor, nieuwe aardappel, rode biet, sjalot, sushiazijn, tijm, verse bieslook, verse dille, laurier en verse tuinkruiden
Soort: salade / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bloem, olijfolie en gist
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, aardappelzetmeel, bloemkool, boerenkipfilet, crème fraîche, katenspek, kippenbouillon, knoflook, laurier, mais, maïzena, mosterd, nootmuskaat, olijfolie, prei, rode port, rode wijn, roomboter, tijm en vijfkruidenpoeder
Soort: gevogelte
Ingrediënten: citroenrasp, dille en zonnebloemolie
Soort: vegetarisch / boter en olie
Ingrediënten: chioggia-biet, crème fraîche, gele biet, groentebouillon, limoen, maïzena, mayonaise, olijfolie, rode biet, scholfilet, sushiazijn, verse bieslook, verse dragon en verse peterselie
Soort: vis
Ingrediënten: boerenbrood, citroensap, crème fraîche, fleur de sel, kerriepoeder, kippenbouillon, kropsla, olijfolie, parmezaanse kaas, room, roomboter, sjalot en witte wijn
Ingrediënten: citroen, citroenrasp, crème fraîche, fleur de sel, kabeljauwfilet, knoflook, noilly prat, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, room, sjalot, vers bonenkruid, kruiden, verse laurierbaadjes, verse tuinbonen, visfond, witte wijn en zonnebloemolie
Soort: vis
Ingrediënten: gele minibosbeen, karwijzaad, kerriepoeder, kippenbouillon, knoflookolie, lamskoteletjes, minibospeen, olijfolie, oranje minibospeen, roomboter, veldsla, winterwortel en zuring
Soort: vlees
Ingrediënten: citroensap, ei, gelatine, roomboter, sinaasappel, sinaasappelsap, suiker, witte basterdsuiker, wortel en wortelsap
Soort: zoet / vegetarisch
Ingrediënten: blanke hazelnoten, citroen, crème fraîche, fleur de sel, forelfilet, hazelnootolie, kippenbouillon, knolselderij, olijfolie, room, sinaasappel, sushi azijn en witlof
Soort: vis
Ingrediënten: aardappel, aardappelzetmeel, biefstuk, boerenham, chinese kool, eidooier, fijn zeezout, fleur de sel, haricots verts, kippenbouillon, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, rode port, roomboter, sperziebonen, tournedos en verse peterselie
Soort: vlees
Ingrediënten: bloem, cacaopoeder, citroen, crème de cassis, ei, eidooier, fijne kristalsuiker, kersen, maïzena, poedersuiker, pure chocolade, rode wijn, roomboter, sinaasappel, steranijs, suiker en vanillestokje
Soort: zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: ananas, banaan, mango, papaja, passievrucht, passievruchtensap, poedersuiker, suiker en witte wijn
Soort: fruit / zoet
Ingrediënten: aardappel, basilicum, broodkruim, eidooier, fijne mosterd, fleur de sel, gedroogde oregano, knoflook, lamsgehakt, melk, nootmuskaat, olijfolie, paprikapoeder, rode paprika, roomboter, sjalot en ui
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: bloem, bosuitjes, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, gembervocht, ketjap manis, limoensap, melk, oestersaus, olie, olijfolie, rode peper, roomboter, sesamzaadjes, sojasaus, tamme eendenborst, taugé en wasabipasta
Soort: wild en gevogelte
Ingrediënten: asperges, boerenham, castric, citroenrasp, citroenschilletjes, cress, eidooier, jonge sla, nootmuskaatbolletje, olijfolie, roomboter, verse bieslook, verse peterselie, vers laurierblaadje en witte balsamicoazijn
Soort: vlees
Ingrediënten: champignons, citroen, crème fraîche, groentebouillon, kippenbouillon, olijfolie, room, roomboter, verse tijm, vers laurierblaadje en witte wijn
Soort: soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Ingrediënten: appel, avocado, cayennepeper, citroen, crème fraîche, granny smith, kerriepoeder, ketchup, mayonaise, noorse garnalen, olijfolie, paprikapoeder, rode grapefruit, sjalot, sushiazijn, tabasco, verse bieslook en whisky
Soort: schaal- en schelpdieren
Alle recepten van Jacob-Jan Boerma
Meer boeken van Jacob-Jan Boerma