Jacob-Jan Boerma
We hebben 5 boeken van Jacob-Jan Boerma waarvan één boek mét recepten.
Meld u gratis aan!
Welkom op heerlijk zoeken.
Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Jacob-Jan Boerma ? Registreren is gratis!
Over Jacob-Jan Boerma
Chefkok Jacob-Jan Boerma en Kim Veldman openden in 2002 restaurant De Leest in Vaassen. In 2003 ontving De Leest zijn eerste Michelinster. In 2006 volgde een tweede en inmiddels telt De Leest al geruime tijd ook op internationaal niveau mee. De voornamelijk biologische keuken kenmerkt zich door het gebruik van onder andere groenten uit eigen tuin en producten uit de regio.
Boeken van Jacob-Jan Boerma
Recepten van Jacob-Jan Boerma
Doorzoek de recepten
Wist je dat heerlijk zoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!
Ingrediënten: champignon, gedroogde koriander, jeneverbes, kardemompitje, kippenbouillon, laurier, peperkorrel, reekarkas, roomboter, rozemarijn, sojasaus, steranijs, tijm, ui en wildkarkas
Soort: soep/bouillon / wild
Ingrediënten: knoflook en zonnebloemolie
Soort: vegetarisch / boter en olie
Ingrediënten: bloem, cacaopoeder, citroen, crème de cassis, ei, eidooier, fijne kristalsuiker, kersen, maïzena, poedersuiker, pure chocolade, rode wijn, roomboter, sinaasappel, steranijs, suiker en vanillestokje
Soort: zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: citroen, crème fraîche, room, sushiazijn, witte wijnazijn en yoghurt
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, bosuitjes, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, gembervocht, ketjap manis, limoensap, melk, oestersaus, olie, olijfolie, rode peper, roomboter, sesamzaadjes, sojasaus, tamme eendenborst, taugé en wasabipasta
Soort: wild en gevogelte
Ingrediënten: eidooier, fijne mosterd, fijn zeezout, natuurazijn en zonnebloemolie
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: ananas, bladerdeeg, citroensap, eidooier, gelatine, koffieroom, mascarpone, melk, room, roomboter, suiker, vanillestokje, witte rum en witte wijn
Soort: fruit / zoet / vegetarisch
Ingrediënten: blanke hazelnoten, citroen, crème fraîche, fleur de sel, forelfilet, hazelnootolie, kippenbouillon, knolselderij, olijfolie, room, sinaasappel, sushi azijn en witlof
Soort: vis
Ingrediënten: augurk, cayennepeper, crème fraîche, cress, fijne mosterd, fleur de sel, groene asperges, grove mosterd, jonge rucola, kippenbouillon, limoensap, mayonaise, milde yoghurt, olijfolie, rundvlees, sjalot, sushiazijn, veldsla en zoetzure zilveruitjes
Soort: vlees
Ingrediënten: asperges, boerenham, castric, citroenrasp, citroenschilletjes, cress, eidooier, jonge sla, nootmuskaatbolletje, olijfolie, roomboter, verse bieslook, verse peterselie, vers laurierblaadje en witte balsamicoazijn
Soort: vlees
Ingrediënten: fleur de sel, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, komkommer, olijfolie, rode bieten, rode paprika, tabasco, verse dragon, vleestomaat en witte ui
Soort: soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Ingrediënten: bieslook, biet, boerenyoghurt, bosuitjes, citroenschilletjes, crème fraîche, dressing, fleur de sel, gele wortel, jonge prei, kerriepoeder, koolrabi, limoen, mierikswortel, olijfolie, oranje wortel, radijsjes, sjalot, yoghurt, zalm en zoetzuur
Soort: vis
Ingrediënten: citroenrasp, fleur de sel, harde geitenkaas, knoflookolie en trostomaten
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: avocado, crème fraîche, eiwit, fijn zeezout, groene asperge, kerriepoeder, limoen, panko, tabasco en verse koriander
Soort: vegetarisch / groente / frituur
Ingrediënten: appel, avocado, cayennepeper, citroen, crème fraîche, granny smith, kerriepoeder, ketchup, mayonaise, noorse garnalen, olijfolie, paprikapoeder, rode grapefruit, sjalot, sushiazijn, tabasco, verse bieslook en whisky
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: balsamicoazijn, fleur de sel, olijfolie, parmaham en vleestomaat
Ingrediënten: olijfolie, sushiazijn, witte balsamicoazijn en witte wijnazijn
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, basilicum, broodkruim, eidooier, fijne mosterd, fleur de sel, gedroogde oregano, knoflook, lamsgehakt, melk, nootmuskaat, olijfolie, paprikapoeder, rode paprika, roomboter, sjalot en ui
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: aardappel, citroen, courgette, eidooier, fijn zeezout, knoflook, koffieroom, lavendel, mullen, olijfolie, rode poonfilets, roomboter, verse laurierbaadjes, verse rozemarijn, verse tijm, wortel en zeekraal
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: appel, bladerdeeg, citroenrasp, eidooier, honing, jonagold, melk, room, roomboter, suiker, verse tijm en witte wijn
Soort: zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Alle recepten van Jacob-Jan Boerma
Meer boeken van Jacob-Jan Boerma