Schol met biet en heldere kruidenjus
★
★
★
★
★
Een recept van Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma.
U vindt dit recept op pagina 88 in Down to earth .
- Gang:
- lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- vis
Ingrediënten
- chioggia-biet
- crème fraîche
- gele biet
- groentebouillon
- limoen
- maïzena
- mayonaise
- olijfolie
- rode biet
- scholfilet
- sushiazijn
- verse bieslook
- verse dragon
- verse peterselie
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.