Mosselen met gegrilde watermeloen en boekweitpasta
★
★
★
★
★
Een recept van Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma.
U vindt dit recept op pagina 96 in Down to earth .
- Gang:
- lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht
- Soort:
- pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- boekweitpasta
- citroen
- fijn zeezout
- fleur de sel
- knoflook
- mosselen
- olijfolie
- prei
- room
- sjalot
- sushiazijn
- verse tijm
- vers laurierblaadje
- vinaigrette
- watermeloen
- witte wijn
- wortel
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.