Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas en Christian Fielden - Hete kolen compleet

Hete kolen compleet

Alles over grillen & koken met een kamado

Een boek van Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas en Christian Fielden

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Hete kolen compleet, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Hét standaardwerk voor de kamado-liefhebber: meer dan 40.000 exemplaren verkocht

In deze hernieuwde uitgave van de barbecueklassieker Hete kolen compleet vind je de nieuwste modellen, up-to-date uitleg over alle technieken plus natuurlijk de beste recepten voor de kamado. Gerechten met vlees, maar ook met groenten en zelfs zoete desserts. Een must-have voor beginnende én ervaren kamado-chefs!

- Hernieuwde uitgave met de nieuwste modellen, technieken en accessoires
- Met 25 nieuwe recepten (ook vegetarisch!) en meer dan 100 recepten in totaal

Het koken en grillen op een kamado - een Japanse kleioven zoals de Big Green Egg, de Kamado Joe en de Primo - is voor veel mensen inmiddels dé manier om te barbecueën of beter gezegd: buiten te koken. Dankzij de techniek van de kamado kan dat namelijk het hele jaar door, ongeacht het weer. Auteurs Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas weten alles over deze veelzijdige bbq: ze schreven meerdere boeken over de kamado's en verkochten meer dan 40.000 exemplaren van Hete kolen compleet.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken