Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Puur, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Jonnie Boer, uitbater en kok van het bekende sterren-restaurant De Librije in Zwolle, geeft een deel van zijn keuken geheimen prijs. In dit boek om van te watertanden biedt hij een aantal recepten van zijn succesrijke menukaart. Deze gastronomische hoogstandjes worden vergezeld van originele wijnsuggesties. Dit boek is als een maaltijd in aangenaam gezelschap: de fantasievolle auteur vertelt onderhoudend bijvoorbeeld over zijn wilde jeugd in Giethoorn, waar hij onder meer het stropersambacht leerde. Jan Bartelmans, culinair fotograaf legde de gerechten op uitbundige kleurenfoto’s vast, daarbij letterlijk en niet minder uitbundig gesteund door het beeldende talent van Herman Brood.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.