Eendenborst met zalf van pompoen, gestoomde rode kool en spruitjkes, chutney van ui, framboos en tijm en krokantje van roseval aardappel

U vindt dit recept op pagina 42 in Het ATAG kookboek .

Keuken:
Internationaal

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Hangop met balsamico en bramen

Een recept uit Onno Kleyn - De grote Kleyn

Witlof met Zeeuws spek en appelstroop

Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken

Rodekool met appel

Een recept uit Ursula Strik

Hachee van jackfruit en aubergine

Een recept uit Karin Luiten en Harold Pereira - Vega zónder pakjes & zakjes