Gestoomde filet van vis (zonder huid) naar keuze met asperge en roomsaus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 36 in Het ATAG kookboek .

Gang:
diner / lunch / hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Pannenkoekjes, Koreaanse, met kimchi en bosui (kimchi pajeon)

Een recept uit

Kimchi pajeon (pannenkoekjes met kimchi en bosui)

Een recept uit

Paksoi met bosui en sake, gestoomde Shanghai

Zeeuwse creuses

Een recept uit André Amaro - Dit is geen kookboek