Het ATAG kookboek
Over kook-, stoom- en gaartechnieken
We hebben 30 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Het ATAG kookboek , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Van kookboeken kun je er nooit genoeg hebben.
Vooral het ATAG-kookboek is een musthave in jouw
(nieuwe) keuken. Haal het beste uit je keuken en jezelf
en leer alles over garings-, stoom- en kooktechnieken.
In dit kookboek vind je een aantal smaakvolle recepten van ATAG chef Tim. Varierend van koken op inductie tot stomen met de stoomoven.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Het ATAG kookboek
Een greep uit de 30 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: amandelschaafsel, gele paprika, groene olijven, groentebouillon, kalamata olijven, kapperappeltjes, oregano, parelcouscous, pesto, pijnboompitten, rode paprika, rode ui en witte kaasblokjes
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: appelstroop, balsamicoazijn, frambozenjam, grof zeezout, olijfolie, peper, pompoen, rode kool, rode ui, rosevalaardappels, rozemarijn, spruitjes, tamme eendenborst, tijm en zout
Keuken: Internationaal
Soort: gevogelte
Ingrediënten: biefstuk, bieslook, boter, crème fraîche, druivenpitolie, amandelschaafsel, granaatappelpitjes, handsinaasappel, krenten, mayonaise, peper, spitskool, wortel en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: rundvlees
Ingrediënten: citroensap, eidooier, gladde mosterd, knoflook, saffraan, zonnebloemolie en zout
Soort: saus / vegetarisch
Ingrediënten: basis tomatensaus, belegen kaas, blauwschimmelkaas, bloem, droge gist, gedroogde oregano, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, pesto, water en zout
Keuken: Italiaans
Soort: hartige taarten, pasteien en pizza’s / vegetarisch
Ingrediënten: amandelen, bosui, dadels, garam masala, gedroogde abrikozen, gemberpoeder, kerriepoeder, knoflook, komijnzaad, kwarkdip met komkommer, naanbrood, rode ui, runderfond, rundergehakt, sperziebonen, venkelzaad, verse koriander en zoete aardappel
Keuken: Internationaal
Soort: stoofgerecht / rundvlees
Ingrediënten: citroensap, eidooier, groene asperges, pappardelle, peper, roomboter, sojaroom, truffel, zalmfilet en zout
Keuken: Internationaal
Soort: vis
Ingrediënten: aardappel, amandelen, boter, gedroogde abrikozen, gedroogde dadels, groentebouillon, kippendijreepjes, koriander, peper, ras el hanout, rode ui, sperziebonen, water en zout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: gevogelte / couscous
Ingrediënten: bloem, boter, ei, kristalsuiker, poedersuiker, pure chocolade, zoetezoute pindas en zonnebloemolie
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: beenham, bladpeterselie, ei, krieltjes, mosterd-oliedressing en witte asperges
Keuken: Nederlands / Belgisch
Ingrediënten: aardbeien, amandelmeel, boter, eiwit, kristalsuiker, poedersuiker, rode kleurstof, water en zout
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: droge gist, fijn zout, groene olijven, grof zeezout, meel voor witbrood, olijfolie, rozemarijn, suiker, water en zwarte olijven
Keuken: Italiaans
Soort: brood en broodgerecht / vegan
Ingrediënten: bosui, chilisaus, gemberpoeder, kippenpootjes, korianderpoeder, kurkumapoeder, paprikapoeder, peper, rietsuiker, rode peper, sesamzaad, verse koriander en zout
Keuken: Internationaal
Soort: gevogelte
Ingrediënten: amandelschaafsel, bakkersroom, blauwe bessen, citroensap, citroenverbana, ei, fijne kristalsuiker, maïzena, munt, nougatine en poedersuiker
Keuken: Nieuw-Zeelands
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: asperges, azijn, bietensap, boter, druivenpitolie, grof zeezout, knoflook, komijn, koolzaadolie, peper, peperkorrels, rozemarijn, suiker, tournedos en venkelzaad
Soort: rundvlees
Ingrediënten: knoflook, lamsrugfilet, munt, peper, rozemarijn en zout
Keuken: Internationaal
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: bosui, crème fraîche, ei, groene asperges, heek, kabeljauw, kappertjes, olijfolie, peper, roodbaars, room, roomkaas, schelvis, sjalot, spinazie, zeebaars en zout
Soort: vis
Ingrediënten: bieslook, gerookte spekplakjes, peterselie, saffraanmayonaise en zoete aardappel
Keuken: Spaans
Soort: aardappelgerecht
Ingrediënten: andijvie, cranberrycompote, jus de veau, kalkoenfilet, kaneelstokje, kruidnagel, laurierblad, paddenstoelenmix, pecannoten, prosciutto cotto, sherry pedro ximenez, sinaasappel en zoete aardappel
Keuken: Internationaal
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bladerdeeg, bladpeterselie, bloem, ei, italiaanse ham, kaas, peper, prei, salami, sojaroom en zout
Keuken: Frans
Soort: hartige taart
Toon alle 30 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar