Tim Delissen

We hebben één boek van Tim Delissen waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Tim Delissen? Registreren is gratis!

Boeken van Tim Delissen

Recepten van Tim Delissen

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:

Vers gemaakte pizza met 4 kazen

Ingrediënten:
basis tomatensaus, belegen kaas, blauwschimmelkaas, bloem, droge gist, gedroogde oregano, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, pesto, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s / vegetarisch
Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Bij de koffie uit Het ATAG kookboek:

Cake

Ingrediënten:
boter, ei, kristalsuiker, vanille-extract, vanillepeul, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Nederlands / Brits
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Lunch uit Het ATAG kookboek:

Kaas-uienbrood

Ingrediënten:
belegen kaas, bloem, pesto, pizzabodem en rode ui

Keuken:
Internationaal
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:

Prei quiche

Ingrediënten:
bladerdeeg, bladpeterselie, bloem, ei, italiaanse ham, kaas, peper, prei, salami, sojaroom en zout

Keuken:
Frans
Soort:
hartige taart
Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Recept uit Het ATAG kookboek:

Gevulde speculaas

Ingrediënten:
amandelschaafsel, boter, bruine basterdsuiker, ei, eidooier, kristalsuiker, melk, speculaaskruiden, witte amandelen, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:

Perfect gebakken tournedos

Ingrediënten:
druivenpitolie, grof zeezout, knoflook, koolzaadolie, peper, peperkorrels, roomboter, rozemarijn en tournedos

Keuken:
Internationaal
Soort:
rundvlees
Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het ATAG kookboek:

Borrel kippenpootjes

Ingrediënten:
bosui, chilisaus, gemberpoeder, kippenpootjes, korianderpoeder, kurkumapoeder, paprikapoeder, peper, rietsuiker, rode peper, sesamzaad, verse koriander en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte
Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Diner / nagerecht / dessert uit Het ATAG kookboek:

Pavlova met blauwe bes en bakkersroom

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bakkersroom, blauwe bessen, citroensap, citroenverbana, ei, fijne kristalsuiker, maïzena, munt, nougatine en poedersuiker

Keuken:
Nieuw-Zeelands
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Lunch uit Het ATAG kookboek:

Focaccia met olijf en rozemarijn

Ingrediënten:
droge gist, fijn zout, groene olijven, grof zeezout, meel voor witbrood, olijfolie, rozemarijn, suiker, water en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegan
Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:

Risotto met eekhoorntjesbrood

Ingrediënten:
belegen kaas, gedroogd eekhoorntjesbrood, knoflook, olie, parmezaanse kaas, risottorijst, roomboter, runderbouillon en witte ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:

Kippenbout met een salade van gestoomde groenten

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bieslook, bospeen, chilipeperpoeder, doperwten, gemalen komijnzaad, gemberpoeder, gembersiroop, gerookt paprikapoeder, kippenbout, kurkuma, kwark, rode ui, sinaasappelzeste, verse maiskorrels en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte
Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Diner / nagerecht uit Het ATAG kookboek:

Crème Brûlée

Ingrediënten:
eidooier, kristalsuiker, melk, rietsuiker, slagroom en vanillepeul

Keuken:
Spaans / Frans / Brits
Soort:
pudding
Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Het ATAG kookboek:

Patatas bravas

Ingrediënten:
bieslook, gerookte spekplakjes, peterselie, saffraanmayonaise en zoete aardappel

Keuken:
Spaans
Soort:
aardappelgerecht
Alle recepten van Tim Delissen