Jancis Robinson - Wijnkenner in 24 uur

Wijnkenner in 24 uur

Hoe je de juiste fles kiest, proeft en schenkt

Een boek van Jancis Robinson

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Wijnkenner in 24 uur, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Dit handige boekje bundelt alle essentiële informatie over wijn: hoe je een goede van een slechte wijn kunt onderscheiden - of het nu gaat om rood, wit, rosé of champagne -, wat een correcte prijs is voor een fles, en welke wijnen er bij welke gerechten passen. Je leert wijnflessen correct bewaren en decanteren, en wat termen als 'een volle neus' en 'grand cru' nu eigenlijk betekenen.

 

'Jancis Robinson is de meest gerespecteerde wijnrecensent en -journalist in de wereld.'
- Decanter


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken