Fillodeegtompouce met geitenkaas
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 42 in Het kookboek van Tip Culinair .
- Gang:
- voorgerecht
- Bereidingstijd:
- 25 minuten
Ingrediënten
- aardappelmeel
- abrikoos
- boter
- filodeeg
- geitenkaas
- groene peper
- honing
- margarine
- olijfolie
- port
- rode peper
- rode wijnazijn
- sjalot
- steranijs
- witte wijn
- zeezout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.