Rundergebraad en croûte
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 205 in Het kookboek van Tip Culinair .
- Gang:
- hoofdgerecht
- Bereidingstijd:
- 80 minuten
Ingrediënten
- boter
- crème fraîche
- bladerdeeg
- eierdooier
- gedroogde tomaten
- gedroogd wit brood
- paddestoel
- groene flageolets
- grove mosterd
- kappertjes
- knoflook
- laurierblad
- margarine
- olijfolie
- ontbijtspek
- peterselie
- rozemarijn
- runderribeye
- runderzijlende
- sjalot
- tijm
- witte wijnazijn
- zeezout
- zwarte olijven
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.