Hazenrug met rodewijnsaus en gepofte appel

U vindt dit recept op pagina 219 in Het kookboek van Tip Culinair .

Gang:
hoofdgerecht
Bereidingstijd:
40 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Cinnamonbuns met cranberrycompote

Een recept uit Willemijn

Kalkoentournedos met cranberrysaus

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Hazenrugfilet met peer-cranberrysaus

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Appelkruimeltaartje met cranberrycompote

Een recept uit