Kris Vlegels, Thomas Diepersloot en Jacob Jan Boerma - Finesse

Finesse

De subtiele gerechten van restaurant Fine Fleur

Een boek van Kris Vlegels, Thomas Diepersloot en Jacob Jan Boerma

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Finesse, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Bij restaurant Fine Fleur staan vakmanschap, creativiteit en perfectie centraal. En dat voel je in elk recept. Chefs duo Jacob Jan Boerma (***) en Thomas Diepersloot (*) stellen je hun keuken voor: met producten van eigen bodem streven ze continu naar vernieuwing en verbetering. Van verfijnde voorgerechten tot luxueuze desserts: in Finesse worden toegankelijke gerechten gecombineerd met meer geavanceerde recepten voor de avontuurlijke thuiskok. Pure verwennerij op alle fronten!

  • De verfijnde keuken van sterrenrestaurant Fine Fleur

Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken