Stol met gember en chocolade
★
★
★
★
★
Een recept van delicious. magazine.
U vindt dit recept op pagina 104 in Hét bakboek! .
- Soort:
- brood/sandwiches/crostini/bruschetta
- Bereidingstijd:
- 60 minuten
Ingrediënten
- amandelspijs
- bloem
- boter
- chocolade
- citroenschil
- ei
- melk
- pijnboompitten
- poedersuiker
- rozijnen
- stemgember
- gist
- witte basterdsuiker
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.