Soupe de poisson - Vissoep
★
★
★
★
★
Een recept van Anthony Bourdain.
U vindt dit recept op pagina 52 in Les Halles kookboek .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- soep/bouillon
Ingrediënten
- knoflook
- olijfolie
- parmezaanse kaas
- peper
- pernod
- prei
- rouille
- stokbrood
- tomaten uit blik
- ui
- venkel
- visgraten en -koppen
- wijting
- zeebrasem
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.