Petatou

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 96 in Les Halles kookboek .

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Saus voor visgerechten - salsa per pesce

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Balsamico-sabayon

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Gegrilde halloumiburger met ui, paddenstoelen en verse tijm

Een recept uit Kathy Kimbell, Martin Nordin en Li Söderberg - Groene burgers

Balsammacaronen, balsamicozijngelei, chocoladekoekjes

Een recept uit Anne Cazor, Julien Attard en Christine Lienard - De kunst van het moleculair koken