Herfstsalade met hazelnoten en gebakken paddestoelen & yoghurt-notendressing
★
★
★
★
★
Een recept van Yvette van Boven en Oof Verschuren.
U vindt dit recept op pagina 50 in Home made .
- Gang:
- lunch / bijgerecht
- Soort:
- salade / vegetarisch
Ingrediënten
- artisjok
- bosui
- citroen
- bospaddestoel
- hazelnoten
- honing
- olijfolie
- peper
- pijnboompitten
- sla
- spinazie
- walnoten
- walnotenolie
- witte wijnazijn
- yoghurt
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.