Dolma's gevuld met wilde rijst
★
★
★
★
★
Een recept van Yvette van Boven en Oof Verschuren.
U vindt dit recept op pagina 175 in Home made .
- Gang:
- brunch / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
- Soort:
- chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Ingrediënten
- cayennepeper
- citroen
- kaneel
- knoflook
- munt
- olijfolie
- peterselie
- pijnboompitten
- rozijnen
- tomaat in blik
- ui
- water
- wijnbladeren
- wilde rijst
- witte rijst
- yoghurt
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.