Anguscarpaccio met al het moois uit de Twentse natuur
★
★
★
★
★
Een recept van Nico Dingemans.
U vindt dit recept op pagina 50 in From farm to fork in Twente .
- Soort:
- carpaccio/tartaar
Ingrediënten
- balsamicoazijn
- black angus ossenhaas
- bloemkool
- citroen
- crème fraîche
- dragon
- gele biet
- kervel
- knoflook
- knolselderij
- nootmuskaat
- paddestoelen
- rode biet
- romanesco
- rucola
- shiso
- sla
- spinazie
- tomaat
- waterkers
- witlof
- witte biet
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.