Jacob-Jan Boerma, S. Benjamins en J.J. Boerma - De keuken van De Leest

De keuken van De Leest

de 12 maanden van kok Jan Boerma

Een boek van Jacob-Jan Boerma, S. Benjamins en J.J. Boerma

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals De keuken van De Leest, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

[kader
'Het Nieuwe Nederlandse Koken ten voeten uit.' Ton de Zeeuw in: De Telegraaf

Jacob Jan Boerma is met zijn 33 jaar een van Nederlands jongste chef-koks met een eigen restaurant, dat al na een halfjaar met een Michelin-ster werd bekroond. Hij leerde het vak bij restaurant de Bokkedoorns, De Nederlanden en de Scholtenshof in België. Alsof dat nog niet genoeg was, werd hij in 2005 uitgeroepen tot 'Belofte van het jaar'. Het succes van Boerma is niet te stoppen, en volgens Ton de Zeeuw, culinair journalist van De Telegraaf, is hij hard op weg naar een tweede Michelin-ster. Anno 2006 is het tijd voor zijn eerste boek: De keuken van De Leest.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken