Zoete garnalen, zee-egels en kustplanten
★
★
★
★
★
Een recept van René Redzepi.
U vindt dit recept op pagina 78 in Noma: a work in progress .
- Keuken:
- Deens / Noord-west-Europees
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- bieslookbloemen
- dilleolie
- garnalen
- lepelblad
- melk
- mosterdbloemen
- room
- roomse kervelbloemen
- schapenzuring
- schorrenzoutgras
- sint-janskruid
- water
- zee-egels
- zeekoolbloemen
- zeeraket
- zout
- zoutmelde
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.