Noma: a work in progress
recepten, dagboek en snapshots van René redzepi
We hebben 117 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Noma: a work in progress , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Kijkje in de keuken bij Noma Hoe moedig je een van de meest innovatieve restaurants ter wereld aan tot nog meer creativiteit? Om een antwoord te krijgen op die vraag heeft René Redzepi een jaar lang een dagboek bijgehouden, en dit is het resultaat Noma: A Work in Progress. Noma: A Work in Progress bestaat uit drie boeken: een dagboek, een receptenboek en een fotoalbum, en vertelt het verhaal van het dagelijks leven van Redzepi en restaurant Noma - van de zoektocht naar nieuwe gerechten tot de successen die horen bij de avant-garde van de gastronomie. Het dagboek is de kern van Noma: A Work in Progress, en wordt aangevuld met het receptenboek met 100 gloednieuwe recepten en het album met 200 spontane foto’s, die een uniek inkijkje geven in de ingewanden van Noma, het getalenteerde team van chef-koks en Redzepi - de drijvende kracht. Met een voorwoord van Lars Ulrich en 100 prachtige beelden van fotograaf Ditte Isager is Noma: A Work in Progress een fascinerende set boeken voor iedereen die geïnteresseerd is in een van de meest innovatieve creatieve geesten van de wereld. - Kijkje in de keuken bij Noma
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Noma: a work in progress
Een greep uit de 117 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: appel, appelbalsamico, bosbessen, bruine boter, citroentijm, croutons, donker bier, druivenpitolie, engelwortelzaad, laurierblad, ossenstaart, rode wijn, schildbladzuring, sleepruim, tuinkers, ui, vlierkappertjes, water, waterkers, wortel, zout en zuringstelen
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: vlees / fruit
Ingrediënten: appelbalsamico, appelsap, bindsla, bladgelatine, druivenpitolie, groenejeneverbessenolie, ijzerhardkruid, lievevrouwebedstro, onrijpe witte aardbeien, zout, zuringsap en zwartebessenblad
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: fruit
Ingrediënten: appelbalsamico, groenejeneverbessenolie, hazelnoot, ijzerhardkruid, lievevrouwebedstro, little gem, minikomkommer, oost-indische kers, water, witte bessen, zout en zwartebessenblad
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: vegan / veganistisch / vegetarisch
Ingrediënten: druivenpitolie, peterselie en sparrennaalden
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: condiment
Ingrediënten: appelbalsamico, bindslastelen, bot, boter, citroentijm, citruskruim, druivenpitolie, hazenbotten, hazenpoten, hazenzadel, ijzerhardkruid, jeneverbes, jeneverbessenolie, kippenglacé, korianderzaad, laurierblad, lievevrouwebedstro, melganzenvoet, molsla, nieuw-zeelandse spinazie, paardenbloemstelen, pruim, sjalot, walnoten, water, waterkersstelen, witte wijn, zevenbladblaadjes, zout en zwarte thee
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: vlees / wild
Ingrediënten: appelbalsamico, ciderazijn, citroensap, daslookblad, eekhoorntjesbrood, erwten, gedoogde duizendbladblaadjes, gedroogde duizendbladbloemen, gedroogde zwarte bes, gedroogde zwartebessenblaadjes, groen hooi, honing, molsla, morielje, peterselie, rozenbottelazijn, water, witte wijn, zonneroosjespollen en zout
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: vinaigrette / bouillon / paddenstoelen
Ingrediënten: 00-bloem, appelbalsamico, berkenbier, boter, chilipoeder, citroentijm, conferenceperen, druivenpitolie, eekhoorntjesbrood, ei, ijslands mos, jeneverbes, kippenglacé, kippenlever, knoflookpuree, leverragout, perenazijn, rendierbloed, rendierbloedworst, rendiermos, rode wijn, room, sjalot, tijmolie, trompettes de la mort, ui, varkensdarm, varkensvet, water, witlof, witte as en zout
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: wild
Ingrediënten: 00-bloem, appelbalsamico, beukenblad, bieten, bietensap, bosbessen, boter, citroensap, citroentijm, dennenappels, dillezaad, donkere ale, druivenpitolie, eekhoorntjesbrood, eekhoorntjesbroodolie, groene jeneverbessen, hooi, hooias, jeneverbessenhout, kipfilet, korianderzaad, lievevrouwebedstro, moutmeel, rode klaverzuring, roggemeel, rozenbottelazijn, rozenbottelblaadjes, vossenbessen, water, wilde eend, witte wijn en zout
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: wild en gevogelte
Ingrediënten: champignon en water
Keuken: Frans
Ingrediënten: citroentijm, gloster-appel, korianderblaadjes, suikerstroop, walnoten, water en zout
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: vegan / veganistisch / vegetarisch / granita
Ingrediënten: appelbalsamico, boekweitvlokken, bruin mosterdzaad, druivenpitolie, ei, emmermeel, gerst, haver, kamutmeel, knoflook, lavas, melk, mosterd, paling, peterselie, raapzaadolie, spelt, tuinkers, water, waterkers, zonnebloempitten en zout
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: vis
Ingrediënten: bruine boter, brun farin, dennennaalden, druivenpitolie, eekhoorntjesbroodolie, zout en zwoerd
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: vlees / fruit / beslag/deeg
Ingrediënten: appelbalsamico, boter, dilleolie, dilleschermen, dillezaad, druivenpitolie, rivierkreeft, tijm, water, waterkers en zout
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bot, bruine boter, citroensap, citroentijm, daslookbloemen, doperwt, druivenpitolie, erwtenscheuten, groente, kippenglacé, knoflookscheuten, oost-indische kers, roomse kervel, roomse kervelstelen, tijmolie, waterkersstelen, zout en zwezerik
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: vlees
Ingrediënten: bladgelatine, citroen, crème fraîche, gedroogde dulse, gelatineblaadjes, kelp, mayonaise, mierikswortelsap, minispinazie, raapzaadolie, steenkrab, water, witte wijn, yoghurtwei, zeeraket en zout
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: dennennaalden, fruit, korianderolie, naalden van douglasspar, pijlinktvis, sleepruim, suikerstroop, water, wittebessensap en zout
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: dille, druivenpitolie, ei, eidooier, hooi, jeneverbes, kappertjeswater, knoflook, paling, peterselie, water, witte wijn, wittewijnazijn, wortel, wulken en wulkenhuisje
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: appelbalsamico, boter, citroentijm, daslookblad, daslookbloemen, druivenpitolie, eendenei, fingerling-aardappelen, hooi, kippenglacé, look-zonder-look, raapzaadolie, spinazieblad, vogelmuur, water, zevenblad, zout en zwarte peper
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: ei/omelet/frittata
Ingrediënten: 00-bloem, appelbalsamico, boter, citroentijm, druivenpitolie, koriander, lavas, mierikswortel, mosterd, rucola, spinazie, västerbotten-kaas, water, zevenblad en zout
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: groente
Ingrediënten: appelbalsamico, beukenblad, bot, citroensap, daslookkappertjes, druivenpitolie, jeneverbessenhout, jeneverbessenolie, kamille, kamillebloem, karnemelk, kruisbessen, lavasblad, melk, morielje, roggebrood, room, stremsel, vlierbloesem, water en zout
Toon alle 117 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789089896063
ISBN10
9089896066