Noma: a work in progress
recepten, dagboek en snapshots van René redzepi
We hebben 117 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Noma: a work in progress , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Kijkje in de keuken bij Noma Hoe moedig je een van de meest innovatieve restaurants ter wereld aan tot nog meer creativiteit? Om een antwoord te krijgen op die vraag heeft René Redzepi een jaar lang een dagboek bijgehouden, en dit is het resultaat Noma: A Work in Progress. Noma: A Work in Progress bestaat uit drie boeken: een dagboek, een receptenboek en een fotoalbum, en vertelt het verhaal van het dagelijks leven van Redzepi en restaurant Noma - van de zoektocht naar nieuwe gerechten tot de successen die horen bij de avant-garde van de gastronomie. Het dagboek is de kern van Noma: A Work in Progress, en wordt aangevuld met het receptenboek met 100 gloednieuwe recepten en het album met 200 spontane foto’s, die een uniek inkijkje geven in de ingewanden van Noma, het getalenteerde team van chef-koks en Redzepi - de drijvende kracht. Met een voorwoord van Lars Ulrich en 100 prachtige beelden van fotograaf Ditte Isager is Noma: A Work in Progress een fascinerende set boeken voor iedereen die geïnteresseerd is in een van de meest innovatieve creatieve geesten van de wereld. - Kijkje in de keuken bij Noma
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Noma: a work in progress
Een greep uit de 117 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: 00-bloem, appelbalsamico, berkenbier, boter, chilipoeder, citroentijm, conferenceperen, druivenpitolie, eekhoorntjesbrood, ei, ijslands mos, jeneverbes, kippenglacé, kippenlever, knoflookpuree, leverragout, perenazijn, rendierbloed, rendierbloedworst, rendiermos, rode wijn, room, sjalot, tijmolie, trompettes de la mort, ui, varkensdarm, varkensvet, water, witlof, witte as en zout
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: wild
Ingrediënten: aalbessenwijn, bot, boter, dille, dilleolie, druivenpitolie, honing, ijzerhardkruid, minispinazie, rucolabloemen, snoekgraten, snoeksteaks, spitskoolbaderen, tijm, water, witte wijn, zevenblad en zout
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: groente / vis
Ingrediënten: dennennaalden, fruit, korianderolie, naalden van douglasspar, pijlinktvis, sleepruim, suikerstroop, water, wittebessensap en zout
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: appelbalsamico, bietensap, bramen, engelwortel, groente, lavasstelen, minibietjes, sjalot, tijm, tijmbloemen, witte wijn en zout
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: salade / vegan / veganistisch / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, bintje, bot, eidooier, invertsuiker, melk, pruimen, pruimenpitten, room, suiker, water en zout
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: aardappelgerecht
Ingrediënten: aardperen, appelbalsamico, appelsap, bloem, boter, bruine boter, bruine suiker, citroensap, dextrose, donker moutmeel, druivenpitolie, gellan, guargom, invertsuiker, majoraan, melk, melkpoeder, mout, room, suiker, tijm, topas-appel, witte wijn en zout spek
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: ijs
Ingrediënten: bruine boter, citroensap, ei, garnaal, ijs en zout
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / hartige hapjes
Ingrediënten: appelbalsamico, daslookzaad en zout
Keuken: Deens / Noord-Afrikaans
Soort: groente
Ingrediënten: appelbalsamico, bindsla, boter, bruine boter, cantharel, citroentijm, druivenpitolie, eekhoorntjesbroodolie, ijzerhardkruid, lievevrouwebedstro, paddenstoelenglace, peterselie, roomse kervel, selderijstengel, sjalot, spinazie, vogelmuur, water, witte wijn, zevenblad, zout, zwarte thee en zwezerik
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: vlees / rundvlees / groente / paddenstoelen
Ingrediënten: appelbalsamico, appelzuur, bladgelatine, citroensap, dextrose, dilleolie, komkommersap, maltodextrine, room, suiker, vlierbloesems, vlierbloesemsiroop, yoghurt en zout
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: appelbalsamico, beukenblad, bot, citroensap, daslookkappertjes, druivenpitolie, jeneverbessenhout, jeneverbessenolie, kamille, kamillebloem, karnemelk, kruisbessen, lavasblad, melk, morielje, roggebrood, room, stremsel, vlierbloesem, water en zout
Ingrediënten: bladgelatine, citroen, crème fraîche, gedroogde dulse, gelatineblaadjes, kelp, mayonaise, mierikswortelsap, minispinazie, raapzaadolie, steenkrab, water, witte wijn, yoghurtwei, zeeraket en zout
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: berkenwijn, bot, bruine boter, druivenpitolie, engelwortelzaad, hooi, jeneverbes, kippenglacé, komkommer, korianderzaad, lamsborst, selderijknol, tijm, tijmolie, water en zout
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: vlees / lamsvlees
Ingrediënten: appelbalsamico, groenejeneverbessenolie, hazelnoot, ijzerhardkruid, lievevrouwebedstro, little gem, minikomkommer, oost-indische kers, water, witte bessen, zout en zwartebessenblad
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: vegan / veganistisch / vegetarisch
Ingrediënten: gedroogde dulse en water
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: bouillon
Ingrediënten: druivenpitolie, eidooier, wittewijnazijn en zout
Keuken: Frans
Soort: mosterd / condiment
Ingrediënten: alikruiken, boter, citroensap, dilleolie, dilletakjes, druivenpitolie, karnemelk, knoflook, muurpeper, noordkrompen, prei, sjalot, witte wijn, zeeraket, zout en zoutmelde
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: appelbalsamico, bladgelatine, druivenpitolie, hazelnoot, jeneverbessenolie, little gem, spinazie, water, zout en zout
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: vegan / veganistisch / vegetarisch / groente
Ingrediënten: anijszaad, appelbalsamico, berkentakken, bietensap, druivenpitolie, gedroogd lievevrouwebedstro, rode biet en steranijs
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: groente
Ingrediënten: druivenpitolie, peterselie en sparrennaalden
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: condiment
Toon alle 117 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789089896063
ISBN10
9089896066