René Redzepi - Noma: a work in progress

Noma: a work in progress

recepten, dagboek en snapshots van René redzepi

Een boek van René Redzepi

We hebben 117 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Noma: a work in progress, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Kijkje in de keuken bij Noma Hoe moedig je een van de meest innovatieve restaurants ter wereld aan tot nog meer creativiteit? Om een antwoord te krijgen op die vraag heeft René Redzepi een jaar lang een dagboek bijgehouden, en dit is het resultaat Noma: A Work in Progress. Noma: A Work in Progress bestaat uit drie boeken: een dagboek, een receptenboek en een fotoalbum, en vertelt het verhaal van het dagelijks leven van Redzepi en restaurant Noma - van de zoektocht naar nieuwe gerechten tot de successen die horen bij de avant-garde van de gastronomie. Het dagboek is de kern van Noma: A Work in Progress, en wordt aangevuld met het receptenboek met 100 gloednieuwe recepten en het album met 200 spontane foto’s, die een uniek inkijkje geven in de ingewanden van Noma, het getalenteerde team van chef-koks en Redzepi - de drijvende kracht. Met een voorwoord van Lars Ulrich en 100 prachtige beelden van fotograaf Ditte Isager is Noma: A Work in Progress een fascinerende set boeken voor iedereen die geïnteresseerd is in een van de meest innovatieve creatieve geesten van de wereld. - Kijkje in de keuken bij Noma


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Noma: a work in progress

Een greep uit de 117 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress 1 notitie

Amuse / diner / voorgerecht uit Noma: a work in progress:

Schelpdierchips met graan

Ingrediënten:
appelbalsamico, beukennootjes, citroensap, dulseolie, durumtarwe, emmertarwekorrels, inktvisseninkt, kamutkorrels, parelgort, sint-jakobsschelp, waterkersblaadjes en witte wijn

Keuken:
Servisch / Deens / Noord-west-Europees
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / mosterd / schaal- en schelpdieren
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:

Roomijs van onrijpe jeneverbessen met rabarber

Ingrediënten:
agar-agar, berkensiroop, bladgelatine, citroensap, druivensuiker, groenejeneverbessenolie, guargom, invertsuiker, mager melkpoeder, melk, onrijpe jeneverbessen, rabarber, room, roomse kervel, suiker, water en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
fruit / vegetarisch
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Gestoomde molsla met geglaceerde haas

Ingrediënten:
appelbalsamico, bindslastelen, bot, boter, citroentijm, citruskruim, druivenpitolie, hazenbotten, hazenpoten, hazenzadel, ijzerhardkruid, jeneverbes, jeneverbessenolie, kippenglacé, korianderzaad, laurierblad, lievevrouwebedstro, melganzenvoet, molsla, nieuw-zeelandse spinazie, paardenbloemstelen, pruim, sjalot, walnoten, water, waterkersstelen, witte wijn, zevenbladblaadjes, zout en zwarte thee

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vlees / wild
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Gekookte steenkrab met zeewier

Ingrediënten:
bladgelatine, citroen, crème fraîche, gedroogde dulse, gelatineblaadjes, kelp, mayonaise, mierikswortelsap, minispinazie, raapzaadolie, steenkrab, water, witte wijn, yoghurtwei, zeeraket en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / voorgerecht uit Noma: a work in progress:

Gestremde melk met winterkool

Ingrediënten:
barbarakruid, boter, dilleschermen, dulse, karnemelk, kool, melk, ontbijtspek, oost-indische kers blad, room, stremsel, water en zout

Soort:
salade / soep/bouillon / bouillon / zuivel
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Zoete garnalen, zee-egels en kustplanten

Ingrediënten:
bieslookbloemen, dilleolie, garnalen, lepelblad, melk, mosterdbloemen, room, roomse kervelbloemen, schapenzuring, schorrenzoutgras, sint-janskruid, water, zee-egels, zeekoolbloemen, zeeraket, zout en zoutmelde

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / schaal- en schelpdieren
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Wilde eend met herfstgeschenken

Ingrediënten:
00-bloem, appelbalsamico, beukenblad, bieten, bietensap, bosbessen, boter, citroensap, citroentijm, dennenappels, dillezaad, donkere ale, druivenpitolie, eekhoorntjesbrood, eekhoorntjesbroodolie, groene jeneverbessen, hooi, hooias, jeneverbessenhout, kipfilet, korianderzaad, lievevrouwebedstro, moutmeel, rode klaverzuring, roggemeel, rozenbottelazijn, rozenbottelblaadjes, vossenbessen, water, wilde eend, witte wijn en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Gekookte prei met gerijpt zeewier

Ingrediënten:
appelbalsamico, crème fraîche, dulsebouillon, gelatineblaadjes, kelp, melk, mierikswortel, preiwit, raapzaadolie, room, water en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
groente
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / voorgerecht uit Noma: a work in progress:

Pap met condimenten

Ingrediënten:
boekweitvlokken, bruin mosterdzaad, druivenpitolie, geel mosterdzaad, gierstvlokken, grove havervlokken, inktvisseninkt, kippenglacé, lavas, melk, minispinazie, paddenstoelenbouillon, peterselie, prastost, truffel, truffelolie, witte wijn, zonnebloempitten en zout

Keuken:
Zweeds / Deens / Noord-west-Europees
Soort:
condiment / pap
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Zomergroente en fruit met zeewier

Ingrediënten:
aalbessen, bindsla, boter, dilleolie, dulse, dulseolie, hazelnoot, karnemelk, karnemelkwei, minivenkelknollen, prei, rode klaverzuring, schorseneer, venkelgroen, water, zout en zuringblad

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
salade / groente / zuivel
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Zachtgekookt ei en gefermenteerde knoflook

Ingrediënten:
boerenkool, druivenpitolie, ei, erwtenpuree, gefermenteerde knoflook, hooi, knoflook, komijnpoeder, lavas, mede, oost-indische kers blad, peterselie, peterselieolie, raapzaadolie, sjalot, water, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
eieren, kaas en zuivel / groente
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / nagerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Noma: a work in progress:

Zoet bittertje

Ingrediënten:
00-bloem, appelbalsamico, boter, dextrose, gammel dansk-bitter, gedroogde bosbessen, glucosestroop, invertsuiker, iota, klaverzuring, magere melk, mager melkpoeder, maïzena, melk, melkpoeder, room, roomijsstabilisator, suiker en zout

Soort:
zoet / zoete hapjes / vegetarisch / zuivel
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / nagerecht / dessert / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Noma: a work in progress:

Een bord bloemen met wat vinaigrette

Ingrediënten:
arachideolie, boekweitbloemen, duindoornsap, honing, komkommerbloemen, koolbloemen, pompoenzaad, pompoenzaadolie, raapzaadbloemen, raapzaadolie, rucolabloemen, vlierbloesem, witte erwtenbloemen, wortelbloemen en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
hartige hapjes / zoete hapjes
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Doperwten met knoflook en zwezerik

Ingrediënten:
bot, bruine boter, citroensap, citroentijm, daslookbloemen, doperwt, druivenpitolie, erwtenscheuten, groente, kippenglacé, knoflookscheuten, oost-indische kers, roomse kervel, roomse kervelstelen, tijmolie, waterkersstelen, zout en zwezerik

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vlees
Toon alle 117 recepten in dit boek