René Redzepi

We hebben 5 boeken van René Redzepi waarvan 2 boeken mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van René Redzepi? Registreren is gratis!

Boeken van René Redzepi

Kijk voor meer boeken.

Recepten van René Redzepi

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / nagerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Noma: a work in progress:

Zoet bittertje

Ingrediënten:
00-bloem, appelbalsamico, boter, dextrose, gammel dansk-bitter, gedroogde bosbessen, glucosestroop, invertsuiker, iota, klaverzuring, magere melk, mager melkpoeder, maïzena, melk, melkpoeder, room, roomijsstabilisator, suiker en zout

Soort:
zoet / zoete hapjes / vegetarisch / zuivel
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Noma:

Hartige koekjes met spek en zwarte bessen

Ingrediënten:
azijnpoeder, bakpoeder, bloem, boter, dennenscheuten, ei, gerookt spek, isomalt, klaverzuring, roggemeel, zout en zwarte bessen

Soort:
vlees / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Zomergroente en fruit met zeewier

Ingrediënten:
aalbessen, bindsla, boter, dilleolie, dulse, dulseolie, hazelnoot, karnemelk, karnemelkwei, minivenkelknollen, prei, rode klaverzuring, schorseneer, venkelgroen, water, zout en zuringblad

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
salade / groente / zuivel
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Dranken / drinken uit Noma: a work in progress:

Reinigende drank

Ingrediënten:
bessensap, citroentijm, jeneverbes, levensboomappel, montereycipres, suiker en water

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
niet-alcoholische drank / koffie en thee
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Bosui met het warme sap van groene druiven

Ingrediënten:
bosui, citroentijm, druivenpitolie, eiwit, groene druiven, hooi, kippenbouillon, suikerstroop, tapiocaparels, tijmbloemen, tijmolie, water, waterbot, witte ui, witte wijn en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
groente
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Haas, hout en beukennootjes

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, appelhoutsnippers, berkenwijn, beukennootjes, boter, champignons, citroensap, druivenpitolie, eiwitten, groene walnoten, hazenlende, heidetakjes, kastanjes, kippenbouillon, kippengelei, klaverzuring, peterselie, prei, suiker, tijm, ui, walnoten, water en wortel

Soort:
wild / gevogelte
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Diner / nagerecht uit Noma:

Yoghurt en wei, doperwten en selderij

Ingrediënten:
bleekselderij, broodsaus met munt, citroensap, doperwten, druivenpitolie, eidooier, fluitekruidblaadjes, peultjes, slagroom, suiker, suikersiroop, water, yoghurt en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Elandfilet met rood fruit

Ingrediënten:
00-bloem, aalbes, appelbalsamico, bessen, biet, boter, bramen, citroensap, citroentijm, druivenpitolie, elandfilet, engelwortelzaad, framboos, hooias, jeneverbessenolie, kippenglacé, korianderzaad, lavaszaad, lievevrouwebedstro, peterseliestelen, roggemeel, tijmolie, wittewijnazijn en zoutwatervisfilet

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vlees / fruit
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress 1 notitie

Amuse / diner / voorgerecht uit Noma: a work in progress:

Schelpdierchips met graan

Ingrediënten:
appelbalsamico, beukennootjes, citroensap, dulseolie, durumtarwe, emmertarwekorrels, inktvisseninkt, kamutkorrels, parelgort, sint-jakobsschelp, waterkersblaadjes en witte wijn

Keuken:
Servisch / Deens / Noord-west-Europees
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / mosterd / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Slakken en mos

Ingrediënten:
boter, duizendblad, karnemelk, kippengelei, look-zonder-look, mos, randjesbloem, room, slabladeren, slakken, spinazie, stremsel en volle melk

Soort:
gevogelte
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Gepekelde lamsborst en komkommersaus

Ingrediënten:
berkenwijn, bot, bruine boter, druivenpitolie, engelwortelzaad, hooi, jeneverbes, kippenglacé, komkommer, korianderzaad, lamsborst, selderijknol, tijm, tijmolie, water en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vlees / lamsvlees
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Rode schakeringen van kreeft

Ingrediënten:
allesbinder, boter, eidooier, kreeft, kreeftenbouillon, kreeftencorail, maïzena, olie, radicchio, rode aalbessen, rode biet, rodebietensap, rode ui, rood zeewier, room, rozenbottelazijn, rugosa-rozenblaadjes, tijm, vlierbessen en water

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Alle recepten van René Redzepi