René Redzepi

We hebben 5 boeken van René Redzepi waarvan 2 boeken mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van René Redzepi? Registreren is gratis!

Boeken van René Redzepi

Kijk voor meer boeken.

Recepten van René Redzepi

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Gekookte steenkrab met zeewier

Ingrediënten:
bladgelatine, citroen, crème fraîche, gedroogde dulse, gelatineblaadjes, kelp, mayonaise, mierikswortelsap, minispinazie, raapzaadolie, steenkrab, water, witte wijn, yoghurtwei, zeeraket en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Rode biet en rabarber

Ingrediënten:
citroensap, eiwitten, gelatine, rabarbersap, rodebietensap, slagroom, suiker, suikersiroop, water en yoghurt

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Geglaceerde rode biet en appel

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, boter, houtsnippers, kalfsmerg, kippengelei, klaverzuring, lievevrouwebedstro, mutsu-appels, rode biet, steranijs, tijm, water en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Ossenstaart met bosbessen

Ingrediënten:
appel, appelbalsamico, bosbessen, bruine boter, citroentijm, croutons, donker bier, druivenpitolie, engelwortelzaad, laurierblad, ossenstaart, rode wijn, schildbladzuring, sleepruim, tuinkers, ui, vlierkappertjes, water, waterkers, wortel, zout en zuringstelen

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vlees / fruit
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Pompoen en gemarineerde haring, walnootsap

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, grof zeezout, haringen, hokkaidopompoen, rood zeewier, rozenbottelazijn, walnootolie, walnoten, water en zoutvlokken

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Kreeft en slabladeren, rodebessenwijn en rozen

Ingrediënten:
allesbinder, appel-balsamicoazijn, bindsla, boter, eidooier, honing, kreeft, kreeftenbouillon, kreeftencorail, rodebessenwijn, room, rugosa-rozenblaadjes, tijm en water

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress 1 notitie

Diner / voorgerecht uit Noma: a work in progress:

Oud brood in bouillon

Ingrediënten:
bosbes, boter, citroentijm, eekhoorntjesbrood, gedroogd eekhoorntjesbrood, haverwortel, jeneverbessenhout, kipfilet, lievevrouwebedstropoeder, molsla, spinazie, vossenbessen, water, witte wijn, witte wijnazijn, zout en zuurdesembrood

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
soep/bouillon / bouillon
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Plakjes noordkromp en prei

Ingrediënten:
alikruiken, boter, citroensap, dilleolie, dilletakjes, druivenpitolie, karnemelk, knoflook, muurpeper, noordkrompen, prei, sjalot, witte wijn, zeeraket, zout en zoutmelde

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Kruidenboeket met zwarte mieren

Ingrediënten:
boerenkool, crème fraîche, druivenpitolie, gele dovenetels, minibindsla, oost-indische kers blad, vogelmuurstelen, waterkersstelen, zeekraalpoeder en zwarte mieren

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
groente
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Noma: a work in progress:

Takken

Ingrediënten:
00-bloem, crème fraîche, druivenpitolie, jeneverbesnaalden, moutmeel, pils, sparrennaalden en zout

Keuken:
Deens / Noord-Afrikaans
Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Fingerlingaardappelen en spek

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, boter, druivenpitolie, fingerling-aardappelen, gerookt spekvet, kippenbouillon, kippengelei, room, truffelolie, truffels van gotland, volle melk, yoghurt en zout

Soort:
vlees
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:

Dessert van wortel en duindoorn

Ingrediënten:
appelbalsamico, citroensap, citroentijm, citroenverbena, duindoornsap, eiwitpoeder, gelatineblaadjes, room, schapenyoghurt, suiker, ultra-sperse hv, water, wortel, wortelloof, wortelsap, yoghurtwei, zoethout, zout en zuivel

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:

Vliermousse en zoete komkommer

Ingrediënten:
appelbalsamico, appelzuur, bladgelatine, citroensap, dextrose, dilleolie, komkommersap, maltodextrine, room, suiker, vlierbloesems, vlierbloesemsiroop, yoghurt en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Ingelegde groenten en gerookt beenmerg

Ingrediënten:
appel, appel-balsamicoazijn, appelbloesem, bleekselderij, bloemkool, citroenverbena, dille, dilletakjes, dragon, duizendblad, fluitenkruid, komkommer, koolrabi, look-zonder-look, ossenmerg, rode biet, rozenbottelazijn, suiker, tijm, ui, varkensribbetjes, vogelmuur, water, witte dovenetel, wittewijnazijn, wortel, wortelgroen, zeewier en zout

Soort:
vlees
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Gestoomde krab en gemarineerde dooiers

Ingrediënten:
dulse, dulseolie, ei, ijzerhardkruid, lievevrouwebedstro, oost-indische kers blad, peterseliepuree, vrouwelijke steenkrab, water, zeewater en zwarte thee

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
eieren, kaas en zuivel / schaal- en schelpdieren
Alle recepten van René Redzepi