Gestoomde krab en gemarineerde dooiers

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 100 in Noma: a work in progress .

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
eieren, kaas en zuivel / schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Zomergroente en fruit met zeewier

Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Gestoomde snippers inktvis in een lichte bouillon

Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

'Kalfsborst' met zeewier

Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Dulsepesto en zeewierbrood

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal