3 - Topkoks voor thuiskoks
Een boek van
We hebben 52 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals 3 - Topkoks voor thuiskoks , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Publieksprijs
Over Topkoks voor thuiskoks deel 3
Voor Topkoks voor Thuiskoks 3 vroegen we 52 nationale en internationale chefs naar hun favoriete gerecht. Geen gerechten met ingewikkelde trucs zoals ze die in hun restaurants wel eens uithalen, maar lekkere recepten die elke thuiskok zelf kan maken. Het resultaat: een bijzondere bundeling van wereldgerechten van El Bulli, Herman den Blijker, Filip Claeys, Ramon Beuk, Sergio Hermans en vele anderen, waarvoor ze hun inspiratie haalden uit verre landen, bij exotische buren of simpelweg uit eigen achtertuin. De opbrengst van dit kookboek gaat naar het schoolvoedselprogramma van het World Food Programme. Ieder verkocht boek is 40 schoolmaaltijden voor een kind in Malawi.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit 3 - Topkoks voor thuiskoks
Een greep uit de 52 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: basilicum, bleekselderij, cantharel, glasnoedels, knoflook, komkommer, olijfolie, tomaat en zeekreeft
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: boter, crème fraîche, frituurolie, gevogeltefond, kerriepoeder, knoflook, knolselderij, nootmuskaat, pompoen, pompoenpitolie, pompoenpitten, prei, room, sjalot, slagroom, witte wijn en wortel
Ingrediënten: baicoli, cognac, eidooier, kaneelpoeder, mascarpone, suiker en vanille-extract
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: azijn, champagne, flespompoen, groentebouillon, knoflook, koriander, laurier, oesters, olijfolie, prei, room, rozemarijn, suiker, tijm, vetspek, witte wijn en zeebaarsfilet
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: boter, eidooier, halskarbonade, idiazabal, knoflook, maïsmeel, melk, olijfolie, room, snijbiet, tijm, ui, varkensbeen, varkensvlees en vleesfond
Soort: vlees
Ingrediënten: aubergine, chorizo, koriander, mozzarella, olijfolie, rode paprika, witte courgette en witte wijnazijn
Soort: vlees
Ingrediënten: citroen, kabeljauwfilet, knoflook, laurier, olijfolie en peterselie
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: avocado, chilisaus, citroen, crème fraîche, ijsbergsla, koriander, lente-ui, limoen, olijfolie, room, sinaasappel, suiker en zalmfilet
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: arachideolie, boter, crème fraîche, gerookte paling, groene asperge, groene kool, mini mais, rode kool, roze peperkorrels, sherryazijn, snoekbaarsfilet en wijnazijn
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: aceto balsamico, brickdeeg, eiwit, filodeeg, gamba's, hollandse garnalen, kippenfond, mascarpone, olijfolie, parmezaanse kaas, risotto, rucola, sjalot, witte wijn en zeebaarsfilets
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: aceto balsamico, extra vierge-olijfolie, makreel en venkel
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bloem, boter, chilipoeder, citroenschil, gember, groene kruiden, groentebouillon, jonge bladspinazie, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, poedersuiker, sinaasappelschil, vanillestokje, witte asperge en zalmforelfilets
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: dille, geitenkaas, kippenfond, komkommerkruid, olijfolie, sardines, tasty tom tomaat en wit casinobrood
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: amandelpoeder, bloem, boerenmeisjes, eiwit, poedersuiker, roomboter, sinaasappel, vanillestokje en zout
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bosui, boter, grietfilets, laurier, olijfolie, steranijs, visbouillon en winterwortel
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: augurk, cheddar, eendenvet, ei, ijsbergsla, ketchup, miniburgerbroodjes, mosterd, mosterdzaad, rode ui, rundergehakt, tijm, tomaat, ui en venkelzaad
Soort: vlees
Ingrediënten: basilicum, bieslook, boter, doperwt, filodeeg, opperdoezer-ronde, rodemulfilets en sukade (vlees)
Soort: vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: knoflook, laurier, peterselie, tijm, ui, varkenspoot, varkensreuzel en witte wijn
Soort: vlees
Ingrediënten: cayennepeper, chocolade, crème fraîche, donkere basterdsuiker, eidooier, espresso, kahlúa, kaneelpoeder, melk, rode peper, slagroom, suiker en witte basterdsuiker
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, bloem, doradefilets, ei, extra vierge-olijfolie, kippenfond, knoflook, kookroom, lavaskruid, limoensap, olijfolie, parmezaanse kaas, postelein, selderijblad en tomatenpuree
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Toon alle 52 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789079824045
ISBN10
9079824046