Gebakken zeebaars met schaaldierenrisotto en gamba's in een krokant jasje
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 86 in 3 - Topkoks voor thuiskoks .
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten
- aceto balsamico
- brickdeeg
- eiwit
- filodeeg
- gamba's
- hollandse garnalen
- kippenfond
- mascarpone
- olijfolie
- parmezaanse kaas
- risotto
- rucola
- sjalot
- witte wijn
- zeebaarsfilets
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.