Lauwwarme bereiding van hamachi, komkommer en groene appel met een ponzujus en bonitoschaafsel

U vindt dit recept op pagina 50 in 3 - Topkoks voor thuiskoks .

Gang:
voorgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gebakken bonito met rauwe sambal

Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Yaki Nasu gegrilde aubergine

Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Ichiban dashi

Een recept uit Angelique Schmeinck en Angélique Schmeinck - Smaakvrienden

Dashi - Japanse bouillon

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas