Gevarieerde hors-d'oeuvre van kreeft - Kreeft

U vindt dit recept op pagina 11 in De keuken van de pure smaak .

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Escoffier in The Park Rotterdam

Een recept uit Betina Oostveen

In boter gepocheerde kreeft, tomaten pain perdu, selderij en Russische dressing

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Cannelloni van knolselderij & truffel, gekonfijte kabeljauw en kreeft

Een recept uit delicious. magazine - 2015-12

Soufflé de homard - Kreeftsoufflé

Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg