Gevarieerde hors-d'oeuvre van kreeft - Kreeft

U vindt dit recept op pagina 11 in De keuken van de pure smaak .

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Soufflé de homard - Kreeftsoufflé

Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Escoffier in The Park Rotterdam

Een recept uit Betina Oostveen

In boter gepocheerde kreeft, tomaten pain perdu, selderij en Russische dressing

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Cannelloni van knolselderij & truffel, gekonfijte kabeljauw en kreeft

Een recept uit delicious. magazine - 2015-12