Cannelloni van knolselderij & truffel, gekonfijte kabeljauw en kreeft

U vindt dit recept op pagina 113 in delicious. magazine - 2015-12 .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
pasta/noodles / vis/schaaldieren/schelpdieren / groenten, aardappels en peulvruchten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Maltagliati met gezouten kabeljauw en asperges9 Minestrone, groene, met pasta

delicious. magazine - 2011-06

Mignons de cabillaud sautés aux vermidelles chinois - Gebakken kabeljauwwangetjes met miehoen

Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Zoutevis met paprika en tomatensaus

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Kabeljauw Aurora - baccalà Aurora

Een recept uit J.M. Bellver - Wereldkeuken Italie

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!