Kabeljauw met trompettes de la mort-saus
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 66 in De keuken van de pure smaak .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vis
Ingrediënten
- boter
- cantharellen
- fleur de sel
- kabeljauwfilet
- olie
- peper
- sjalot
- trompettes de la mort
- witte wijnsaus
- zeezout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.