Brochettes van vis en tijgergarnalen met een saus van frambozenbier

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 85 in Koken voor elke dag .

Gang:
voorgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Odettes Pannenkoekjes

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Tartaar van rode vruchten met sorbet van komkommer en munt

Een recept uit Pascale Naessens en William Cortvriendt - Puur & lichter

Vruchten in gelei - frutta fresca in gelatina

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Zomerse smoothie bowl: Frambozen met appel

Een recept uit Isabel