Zalm in papillot met bercysaus
      
        ★
        ★
        ★
        ★
        ★
      
    
Een recept van KAV Practische School.
U vindt dit recept op pagina 220 in Koken voor elke dag .
- Soort:
 - vis/schaaldieren/schelpdieren
 
Ingrediënten
- bieslook
 - citroen
 - peper
 - peterselie
 - prei
 - room
 - sjalotjes
 - vetstof
 - visfumet
 - witte wijn
 - wortelen
 - zalmfilet
 - zout
 
            Meld u gratis aan!
            
        Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
              Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
            
Advertentie
  Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.