Gevulde lamsschouder met boschampignons
★
★
★
★
★
Een recept van KAV Practische School.
U vindt dit recept op pagina 266 in Koken voor elke dag .
- Soort:
- vlees / lamsvlees
Ingrediënten
- boschampignons
- ei
- gehakt
- knoflook
- lamsschouder
- melk
- olijfolie
- peper
- peterselie
- tijm
- vetstof
- witbrood
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.