Gerookte eendenborst met selderij en gember-vossenbessensaus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 208 in Groot handboek sauzen .

Keuken:
Duits
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Bleekselderij, gegraniteerde

Een recept uit

Kalfsbouletjes, Luikse, met bleekselderijstamppot

Een recept uit

Bleekselderijstamppot met Luikse kalfsbouletjes

Een recept uit

Selderijjus

Een recept uit Anne Cazor en Julien Attard - De Topchefs van de Moleculaire keuken