Teubner

We hebben 15 boeken van Teubner waarvan 2 boeken mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Teubner? Registreren is gratis!

Boeken van Teubner

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Teubner

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:

Nigiri-Sushi

Ingrediënten:
ingelegde gember, sojasaus, sushirijst, tonijn en wasabipasta

Keuken:
Japans
Soort:
rijst / vis
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:

Ratatouille

Ingrediënten:
aubergine, basilcum, gele paprika, gevogeltefond, groene courgette, kerstomaat, knoflook, olijfolie, peper, pijnboompitten, rode paprika, rozemarijn, tijm, tomatenpuree en zout

Keuken:
Frans
Soort:
groente
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / nagerecht uit Groot handboek koken:

Kwarknoedels

Ingrediënten:
bloem, boter, compote, ei, kwark, oud brood, paneermeel, suiker, zout en zure room

Keuken:
Midden-europees
Soort:
vegetarisch / noedels
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Salsa verde

Ingrediënten:
basilicum, cayennepeper, gladde peterselie, ingelegde ansjovisfilet, kappertjes, olijfolie, witbrood, witte wijn, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
sauzen
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Rode wijnsaus

Ingrediënten:
boter, citroensap, kalfsjus, knoflook, korianderblaadjes, olijfolie, peper, rode port, rode wijn, selderijwortel, ui, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
saus
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Knoflook-kruidencreme

Ingrediënten:
baasissaladecreme, bieslook, dragon, kervel, knoflook, peper, peterselie, witte wijnazijn, yoghurt en zout

Keuken:
Duits
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:

Koek van coquilles en kip met gazpachosaus

Ingrediënten:
cayennepeper, coquilles, courgette, ei, gazpachosaus, groene paprika, kipfilet, olie, rode paprika, ui, vers witbroodkruim en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Pompoenmarinade

Ingrediënten:
dragonblad, gember, knoflook, korianderzaad, kruidnagel, mosterdzaad, peperkorrels en steranijs

Keuken:
Duits
Soort:
marinade
Alle recepten van Teubner