Zalmbrioche met ei en groene Hollandaise

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 224 in Groot handboek sauzen .

Keuken:
Frans
Gang:
lunch
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Geplette coquilles St. Jacques met truffel op een crème van asperges en geserveerd met een uitsmijtertje van kwartelei

Een recept uit  - Asperges - verrukkelijk veelzijdig

Brioche Toast

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Snelle brioche-appeltaartjes

Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Vegetarische hamburger

Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef