Witlof met gebakken paddenstoelen en vinaigrette van eekhoorntjesbrood

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 349 in Groot handboek sauzen .

Keuken:
Duits
Gang:
diner / lunch / hoofdgerecht
Soort:
vegan

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Biefstuk met champignons en wokgroente

Een recept uit Sandra van Schijndel - Let's go Paleo

Peppadews gevuld met chorizo en champignons

Een recept uit Veronique Pouw

Emulsie van champignons

Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Rundersaucijzen met gebakken champignons, groene boontjes of asperges en evt een zacht- gekookt eitje

Een recept uit Sandra van Schijndel - Let's go Paleo