Hertenbiefstuk met port en verse rodekool met steranijs

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 38 in Het Hollands maandkookboek .

Keuken:
Hollands
Gang:
avondmaal / hoofdgerecht
Bereidingstijd:
60 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Speklapjes met stamppot zuurkool met peren-appelstroop

delicious. magazine - 2010-02

Soufflé van roodschimmelkaas met appelstroop

delicious. magazine - 2009-13

Stamppot zuurkool met peren-appelstroop en speklapjes

delicious. magazine - 2010-02

Hollandse kaaspuntjes met appelstroop

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten