Aspergesalade met gerookte kip en rucola

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 63 in Het Hollands maandkookboek .

Keuken:
Hollands
Gang:
lunch / voorgerecht
Soort:
salade / gevogelte
Bereidingstijd:
30 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Frittata met rode ui, babyboerenkool en geitenkaas

Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Solo Food

Korstloze quiche met spinazie, blauwe kaas en vijgen

Een recept uit Andrea Tegel

Groene asperges met gepocheerd ei en parmezaan

Een recept uit

Vederlichte verveinecake met gemarineerde aardbeien

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Lekkere recepten van het land