Lekker Hollands
meer dan 100 verrassende recepten voor alle seizoenen
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Lekker Hollands , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
In Lekker Hollands laat chef-kok Yolanda van der Jagt zien welke originele en lekkere recepten je met producten van eigen bodem kunt maken. Ze laat zich daarbij inspireren door alle seizoenen. Op haar eigen manier: puur en creatief. In dit boek vind je de lekkerste Nederlandse recepten; van klassiekers als Hollandse nieuwe met Amsterdamse uitjes tot Haagse bluf met gemarineerde aalbessen, maar Texels lamsbout met rozemarijn en aspergesoep met Stellendamse garnalen.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Dit boek bevat o.a. de volgende recepten
Er is een (volgens ons) nagenoeg gelijke editie van dit kookboek geindexeerd, mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar uw mening? Laat het ons weten .
Ingrediënten: ansjovis, boerenkool, olijfolie en stokbrood
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: knoflook, laurier, olijfolie, rode wijn, roomboter, sukade, tomatenpuree, ui en vleesfond
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: bospeen, fazant, gevogeltebouillon, jeneverbes, laurierblad, olijfolie, ui en witte wijn
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: bleekselderij, knoflook, knolselderij, lamsbot, lamsbout, laurier, olijfolie, prei, rode wijn, roomboter, rozemarijn, tomatenpuree, ui en winterwortel
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: aardpeer, bospeen, knolselderij, laurier, olijfolie, pastinaak, piepkuiken en tijm
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: boter, heidehoning, kippenbouillon, laurier, olie, prei, rode wijn, verse cranberrys en wilde eend
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: alikruiken, bladpeterselie, extra vierge olijfolie, rode-wijnazijn, sjalot, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Nederlands
Soort: hapjes
Ingrediënten: hazenbout, kruidkoek, laurier, olijfolie, patentbloem, rode wijn, tomatenpuree en ui
Keuken: Nederlands
Soort: bouillon
Ingrediënten: asperge, citroen, courgettebloem, extra vierge olijfolie, krulandijvie, ricotta en verse munt
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: droge witte wijn, kerstomaat, knoflook, macaroni, olijfolie, rode ui, schelvisfilet en verse marjolein
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: ganzenvet, olijfolie, rode chilivlokken, spruitjes en vastkokende aardappel
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: aardappel, bospeen, crème fraîche, dragon, kipfilet, kippenbouillon, mierikswortel, roomboter en spinazie
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: all spice, korianderzaad, kruidnagel, ossenworst, rammenas, rettich, tuinkers, witte peperkorrels en zwarte peperkorrels
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: gedroogde gist, volkorenbloem en zout
Keuken: Nederlands
Soort: brood en broodgerecht
Ingrediënten: bladpeterselie, cantharel, citroenrasp, extra vierge olijfolie, sjalot, tamme eendenborst, veldsla en witte-wijnazijn
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: aalbes, bessensap, ei, fijne kristalsuiker, kaneelkoekjes, sinaasappellikeur, sinaasappelsap, vanilleijs en vanillevla
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: asperge, bladpeterselie, citroenrasp, hollandse garnalen, olijfolie en slagroom
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: bleekselderij, bospeen, droge witte wijn, kapucijners, katenspek, knoflook, laurier en rinse appelstroop
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: basilicum, brood, dijonmosterd, eidooier, maïsolie, olijfolie, oosterscheldekreeft, versgemalen zwarte peper en witte-wijnazijn
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: boerenkool, boerenkoolblad, knoflook, olijfolie, rode peper en ui
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: anijszaad, crème fraîche, prei en vers gemalen peper
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: bleekselderij, bosui, crème fraîche, kippenbouillon, kippenbout, knoflook, laurier, peperkorrels, prei, roomboter, salie, stokbrood, tijm, ui, verse doperwten, verse knoflook en wortel
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: anijszaad, bakpoeder, bloem, kaneel, kristalsuiker, roomboter, slagroom, stemgember en zoete appel
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: balsamicoazijn, extra vierge-olijfolie, bladpeterselie, ontbijtspek, sjalot, versgemalen zwarte peper en witlof
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: bosui, droge witte wijn, olijfolie, roomboter, sjalot, slagroom en zeeduivelfilet
Keuken: Nederlands