Lekker Hollands
meer dan 100 verrassende recepten voor alle seizoenen
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Lekker Hollands , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
In Lekker Hollands laat chef-kok Yolanda van der Jagt zien welke originele en lekkere recepten je met producten van eigen bodem kunt maken. Ze laat zich daarbij inspireren door alle seizoenen. Op haar eigen manier: puur en creatief. In dit boek vind je de lekkerste Nederlandse recepten; van klassiekers als Hollandse nieuwe met Amsterdamse uitjes tot Haagse bluf met gemarineerde aalbessen, maar Texels lamsbout met rozemarijn en aspergesoep met Stellendamse garnalen.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Dit boek bevat o.a. de volgende recepten
Er is een (volgens ons) nagenoeg gelijke editie van dit kookboek geindexeerd, mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar uw mening? Laat het ons weten .
Ingrediënten: aubergine, citroensap, extra vierge olijfolie, knoflook, komijnzaad en olde remeker
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: knoflook, olijfolie, rode-wijnazijn en snijboon
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: citroensap, knoflook, kropsla, munt, olijfolie en tuinboon
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: cantharel, crème fraîche, rode ui, roomboter, sperziebonen, verse bascilium en versgemalen zwarte peper
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: basilicum, bieslook, bladpeterselie, dragon, extra vierge olijfolie, marjolein, ossenhaas en sjalot
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: droge witte wijn, kerstomaat, knoflook, macaroni, olijfolie, rode ui, schelvisfilet en verse marjolein
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: extra vierge olijfolie, gele kerstomaat, kappertjes, rode kerstomaten, rode ui, tasty tom tomaat, trostomaat, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en witte-wijnazijn
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: bladpeterselie, cantharel, citroenrasp, extra vierge olijfolie, sjalot, tamme eendenborst, veldsla en witte-wijnazijn
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: gedroogde gist, volkorenbloem en zout
Keuken: Nederlands
Soort: brood en broodgerecht
Ingrediënten: knoflook, laurier, olijfolie, rode wijn, roomboter, sukade, tomatenpuree, ui en vleesfond
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: extra vierge olijfolie, geitenkaasjes, pompoen, raapstelen, rode ui en rode-wijnazijn
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: bladpeterselie, kippenvleugel, olijfolie en zaanse mosterd
Keuken: Nederlands
Soort: hapjes
Ingrediënten: hazenbout, kruidkoek, laurier, olijfolie, patentbloem, rode wijn, tomatenpuree en ui
Keuken: Nederlands
Soort: bouillon
Ingrediënten: bieslook, ei, kervel, mayonaise, olijfolie en zuurdesembrood
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: fries roggebrood, petit doruvael, roggebrood, roomboter en veldsla
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: bladselderij, bospeen, kalfsgehakt, kerriepoeder, knoflook, olijfolie, roomboter, ui, witte wijn en zuurdesembrood
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: olijfolie, rode paprika, vanilleijs en witte basterdsuiker
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: basilicum, bieslook, bladpeterselie, citroensap, extra vierge olijfolie, haring, kervel, knoflook, laurier, rode biet, rode ui, rucola en versgemalen zwarte peper
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: ansjovis, bleekselderij, citroen, extra vierge olijfolie, kappertje, koolrabi, rucola, scholfilet en sjalot
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: ansjovis, bladpeterselie, citroensap, knoflook, olijfolie, roomboter, runderribstuk en vers gemalen peper
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: chiliflakes, kaas, knoflook, olijfolie, stokbrood, verse marjolein en walnoten
Keuken: Nederlands
Soort: hapjes
Ingrediënten: bleekselderij, bleekselderijblad, hamschijf, kruimige aardappel, laurier, paardenworst, prei, rookworst, schouderkarbonade, speklap, spliterwten, ui, versgemalen zwarte peper, winterwortel en zout
Keuken: Nederlands
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: bleekselderij, bosui, crème fraîche, kippenbouillon, kippenbout, knoflook, laurier, peperkorrels, prei, roomboter, salie, stokbrood, tijm, ui, verse doperwten, verse knoflook en wortel
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: crème fraîche, nootmuskaat, roomboter, spinazie en versgemalen zwarte peper
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: bladpeterselie, citroen, olijfolie, roomboter, snoekbaars en verse doperwten
Keuken: Nederlands