Baskische visstoofpot - zarzuela de pescado y mariscos a la vizcalina
★
★
★
★
★
Een recept van Bert Witte.
U vindt dit recept op pagina 36 in Spaans kookboek .
- Keuken:
- Spaans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
- Bereidingstijd:
- 45 minuten
Ingrediënten
- aardappel
- beschuit
- blanke amandelen
- brandy
- cayennepeper
- gamba
- inktvis
- kabeljauw
- knoflook
- kokkels
- laurierblad
- mosselen
- olijfolie
- poon
- saffraandraadjes
- schelpen
- sherry
- sherry fino
- stokbrood
- tomaat
- ui
- verse peterselie
- verse tonijn
- versgemalen zwarte peper
- victoriabaars
- witte wijn
- zeepaling
- zout
- zwaardvis
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.