Kruidige gehaktballetjes - albondigas de carne
★
★
★
★
★
Een recept van Bert Witte.
U vindt dit recept op pagina 45 in Spaans kookboek .
- Keuken:
- Spaans
- Gang:
- voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht
- Soort:
- vlees / varkensvlees / rundvlees
- Bereidingstijd:
- 30 minuten
Ingrediënten
- ei
- hete chilisaus
- knoflook
- olijfolie
- rundergehakt
- saucijs
- sjalot
- tabasco
- verse peterselie
- verse worst
- versgemalen zwarte peper
- witbroodkruim
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.