Wijngaardslakken in amandelsaus - caracoles en salsa de almendras

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 46 in Spaans kookboek .

Keuken:
Spaans
Gang:
voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
stoofgerecht / varkensvlees / schaal- en schelpdieren
Bereidingstijd:
120 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Varkensvleesspiesjes (Pinchitos) met peterselie-amandelsalade

delicious. magazine - 2007-08

Stamppot van frisee met dadels

Een recept uit

Varkensvlees in amandelsaus - carne en salsa de almendras

Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Stamppot van frisee met dadels recept - Food and Friends

Een recept uit