Tomaten uit de oven - tomates al horno

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 51 in Spaans kookboek .

Keuken:
Spaans / Catalaans
Gang:
bijgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / brood en broodgerecht / vegetarisch / groente
Bereidingstijd:
15 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Focaccia di recco ligurisch crackerbrood met stracchino

Een recept uit delicious. magazine - 2013-02

Ligurisch crackerbrood met stracchino (focaccia di recco)

Een recept uit delicious. magazine - 2013-02

Brood: wit, bruin of volkoren?

Een recept uit Isabel

Naanbrood met lamstikka

Een recept uit delicious. magazine - 2015-08