Anne Wilson - Mexicaans koken

Mexicaans koken

Een boek van Anne Wilson

We hebben 30 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Mexicaans koken, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Mexicaans koken

Een greep uit de 30 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Anne Wilson - Mexicaans koken

Bijgerecht uit Mexicaans koken:

Groentestoofpot

Ingrediënten:
bliktomaten, bloemkool, chilipoeder, courgette, groentebouillon, komijnzaad, olijfolie, sperziebonen, tomatenpuree, tomatensap, ui en wortels

Keuken:
Mexicaans
Een recept uit Anne Wilson - Mexicaans koken

Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:

Lamsempanado's

Ingrediënten:
boter, bruine suiker, ei, eidooier, kaneelpoeder, lamsgehakt, olijfolie, paprika, tomatenpuree, ui, water, wortel en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Mexicaans
Een recept uit Anne Wilson - Mexicaans koken

Diner / voorgerecht uit Mexicaans koken:

Guacamole

Ingrediënten:
avocado's, citroensap, koriander, tabasco, tomaat, ui en zure room

Keuken:
Mexicaans
Een recept uit Anne Wilson - Mexicaans koken

Diner / voorgerecht uit Mexicaans koken:

Huevos rancheros

Ingrediënten:
cheddar, eieren, jalapeñopeper, olijfolie, oregano, paprika's, tomatenpuree, tortilla's en ui

Keuken:
Mexicaans
Een recept uit Anne Wilson - Mexicaans koken

Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:

Garnalen in koriander

Ingrediënten:
bieslook, boter, bruine suiker, knoflook, koriander, limoensap, steurgarnalen en zure room

Keuken:
Mexicaans
Een recept uit Anne Wilson - Mexicaans koken

Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:

Kruidige zeevruchten met rijst

Ingrediënten:
garnalen, groentebouillon, inktvissen, kaneel, kruidnagelpoeder, limoensap, mini-schelpdieren, mosselen, olijfolie, rijst, tomatenpuree, ui, visbouillon en water

Keuken:
Mexicaans
Een recept uit Anne Wilson - Mexicaans koken

Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:

Chili con carne Tex-mex

Ingrediënten:
bliktomaten, chilipoeder, knoflook, komijn, laurierblaadjes, olijfolie, oregano, rode kidneybonen, rundvlees, tomatensap en ui

Keuken:
Mexicaans
Een recept uit Anne Wilson - Mexicaans koken

Bijgerecht uit Mexicaans koken:

Gevulde paprika's met kaas

Ingrediënten:
cheddar, chilipoeder, jalapeñopeper, kippenbouillonpoeder, komijn, maiskorrels uit blik, olijfolie, paprika's, rijst, tomatenpuree, ui en water

Keuken:
Mexicaans
Een recept uit Anne Wilson - Mexicaans koken

Recept uit Mexicaans koken:

Romige maïs-tomatensoep

Ingrediënten:
chilipoeder, kippenbouillonpoeder, maiskorrels uit blik, maispuree, olijfolie, tomaten, tomatenpuree, tortilla's, ui en zure room

Keuken:
Mexicaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Anne Wilson - Mexicaans koken

Recept uit Mexicaans koken:

Kaneel-beignets

Ingrediënten:
boter, bruine suiker, eieren, kaneel, olie, sinaasappelsap, water en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Mexicaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Anne Wilson - Mexicaans koken

Recept uit Mexicaans koken:

Kaneel-zandkoekjes

Ingrediënten:
amandelen, bloem, boter, ei, kaneel, rietsuiker, suiker en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Mexicaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Toon alle 30 recepten in dit boek