Paula Wolfert en P. Wolfert - De Zuidwest-Franse keuken

De Zuidwest-Franse keuken

Een boek van Paula Wolfert en P. Wolfert

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals De Zuidwest-Franse keuken, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Een zoektocht naar de perfecte cassoulet, dat was voor Paula Wolfert de aanleiding om naar het zuidwesten van Frankrijk te reizen. Al snel ontdekt ze er de gastronomische genoegens van de cuisine du terroir: foie gras, truffels, cèpes, armagnac, confits, paté, ingemaakte pastei, ham uit Bayonne, roquefort, zachte geitenkaas, walnoten en kastanjes, en natuurlijk die perfecte cassoulets. Paula Wolfert brengt het zuidwesten van Frankrijk, de inwoners en het voedsel in kaart in een verzameling recepten, bestaande uit een inventarisatie van gerechten van (groot)moeders en de kookkunst van regionale chef-koks.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken